Tratamente Reiki


TRATAMENTE REIKI - TERAPIE COMPLEMENTARA

Lumina Universului actioneaza binefacator pentru oricare dintre noi, Reiki fiind o metoda traditionala prin care putem ajunge la Ea. Este binecunoscut dictonul "Veniti de luati Lumina". Primiti-o in sufletul vostru si bucurati-va de ceea ce simtiti...




miercuri, 30 mai 2012

Joshin Kokyu Ho - Respiratia purificarii sufletului

O tehnică benefică de sine stătătoare, Joshin Kokyu Ho este totodată o componentă a meditației Hatsurei Ho.
Joshin Kokyu Ho poate fi practicată atât în poziție șezând pe scaun, pe un taburet sau pe o bancă, cât și în poziția cu picioarele încrucișate.
Ca în toate tehnicile de dezvoltare personală, alegeți un moment și un loc în care să nu fiți deranjați.
Deasemenea, oriunde ați face acest exercițiu - în casă sau afară, asigurați-vă (în cazul în care ședeți pe podea) că podeaua sau pământul sunt atât confortabile cât și calde. Nu executați exercițiul pe podea sau pământ rece, în general, nu executați exercițiul în frig.
Stați drept (confortabil - fără a avea o postură rigidă, militărească, ce ar putea să vă stânjenească în efectuarea tehnicii).
Tineți mâinile pe picioare, cu palmele în sus, una peste cealaltă.
Închideți ochii și concentrați-vă atenția în centrul dvs. hara: concentrați-vă conștiința în tanden-ul dvs. - zona din adâncul corpului dvs. în mijlocul dintre ombilic și vârful osului pubian.
Pentru câteva momente doar „fiți” - liniștit și împăcat “urmărind respirația”: concentrați-vă ușor pe ritmul natural al respirației dvs. Nu există nici o interferență cu procesul natural - nu căutați să conștientizați respirația - abia dacă vă dați seama că respirați fără efort...
După câteva momente - cu concentrarea conștiinței dvs. încă pe tanden - observați și simțiți cu ochiul minții energia Reiki curgând de sus în jos, ca un curent clar de lumină cristalină. În timp ce inspirați - natural, fără efort, - lumina inundă chakra coroană și curge prin tot corpul dvs. până în tanden.
În momentul dinaintea expirației - natural, fără efort, - conștientizați lumina: simțiți cum devine mai puternică și mai intensă, radiind prin tot corpul dvs., dizolvând și disipând toate urmele de stres și tensiuni negative, și susținând integritatea pozitiv energetică a întregii dvs. ființe.
În timp ce expirați, conștientizați că emanați lumină prin fiecare por - de pe întreaga suprafață a corpului dvs. - iar lumina radiază în toate direcțiile către infinit.
Continuați în această stare de “conștiință a luminii” atât timp cât vă simțiți confortabil.
Permiteți corpului dvs. să-și mențină ritmul natural al respirației. Nu există nici o interferență cu procesul natural - nu căutați să conștientizați respirația - abia dacă vă dați seama că respirați fără efort.

traducere din www.aetw.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu