Tratamente Reiki


TRATAMENTE REIKI - TERAPIE COMPLEMENTARA

Lumina Universului actioneaza binefacator pentru oricare dintre noi, Reiki fiind o metoda traditionala prin care putem ajunge la Ea. Este binecunoscut dictonul "Veniti de luati Lumina". Primiti-o in sufletul vostru si bucurati-va de ceea ce simtiti...
sâmbătă, 30 aprilie 2011

Puterea vindecatoare a apei

Faptul ca apa are un ridicat aport in procesul de vindecare este una din cunostintele care au disparut oarecum in zilele noastre, in epoca cafelei si a bauturilor carbogazoase. Corecta utilizare a apei poate duce la vindecarea multor probleme, asa ca, sa aruncam o privire mai indeaproape asupra apei.

Cateva adevaruri despre apa
Apa este cea mai importanta resursa din viata tuturor fiintelor vii; in unele organisme, un procent de pana la 90% din greutatea corpului o constituie apa. Pana la 60% din corpul uman este apa, creierul contine 70% apa, sangele in jur de 82%, iar plamanii au pana la 90% apa.
Calitatile si proprietatile unice ale apei sunt cele care fac ca apa sa fie atat de importanta si necesara vietii. Celulele din corpul nostru sunt pline de apa. Excelenta abilitate a apei de a dizolva atat de multe substante permit celulelor noastre sa foloseasca nutrientii, mineralele si chimicalele in procesele biologice. “Atractia” apei (de la suprafata tesuturilor) joaca un rol deosebit in abilitatea de a transporta prin corpul nostru toate aceste elemente. Carbohidratii si proteinele folosite de corpul nostru drept hrana, sunt metabolizate si transportate de apa in circuitul sanguin. Nu mai putin importanta este abilitatea apei de a transporta materialul uzat inafara corpului.

Avem cu adevarat nevoie de ea
Corpul nostru este format in mare parte din apa. Sa ne imaginam ce-ar fi daca am ramane fara apa in coprul nostru, nu-i asa ca nu mai ramane mare lucru? Este usor de observat faptul ca corpul nostru are nevoie de apa si, chiar are nevoie de multa apa. Sa consumam asadar apa, si corpul va raspunde pozitiv, in caz contrar, corpul va incepe incet incet sa transfere apa din sistemele mai putin importante in sistemele vitale. Intrebarea este ce sisteme din organism pot fi considerate mai putin vitale? 75% din tesutul creierului contine apa, creier ce functioneaza fara oprire 7 zile pe saptamana si 24 de ore pe zi. Creierul are nevoie cel mai mult de apa din toate organele din moment ce intreg sistemul depinde de functionarea creierului. Atunci cand incepem sa bem mai multa apa, primul simptom pe care-l observam este faptul ca parca suntem cu mintea mai “limpede”.

Apa, medicamentul cel mai eficace
Apa reprezinta medicamentul natural cel mai eficient intrucat este esentiala pentru curatarea si indepartarea toxinelor din corp. Atunci cand corpul nu obtine suficienta apa, nu pot fi inlaturate toxinele astfel aparand alte probleme. Atunci cand suntem stresati, in crestere, precum si orice alt tip de schimbare ce include si vindecarea, corpul nostru produce chimicale si alte reziduuri ce trebuiesc eliminate din sistemul nostru. Daca ne gandim bine, cele mai multe tipuri de vindecari presupun si consum sporit de apa dupa fiecare sesiune, oare de ce? Apa va elimina reziduurile din plamani, piele (prin transpiratie), urina si excremente. Suficienta apa inseamna ca sistemul nostru va inlatura eficient toxinele ajutadu-ne astfel la mentinerea sanatatii.

Beti suficienta apa si mentineti-va sanatosi
Este recomandat sa fie baute cel putin 8 pahare de apa pe zi. Daca locuim intr-o zona cu clima mai calda ar trebui sa bem de doau ori pe atata apa. Dati corpului dvs. apa necesara pentru o functionare corecta si veti descoperi ca doar consumand mai multa apa unele din probleme vor fi rezolvate. Este stiut faptul ca apa are un efect pozitiv asupra unor boli precum: angina pectorala, artrita, astm, dureri de spate, depresie, diabet, obezitate, hipertensiune arteriala, colesterol marit, migrena, scleroza multipla, pentru a aminti doar cateva din ele.

Nu chiar orice tip de apa
In multe tari apa potabila este contaminata sau nu este chiar potrivita pentru consum personal, astfel incat este necesara instalarea unui filtru pentru purificarea apei. Daca se poate, mai bine consumati apa imbuteliata de buna calitate. Atentie, chiar daca este un lichid, aceasta nu inseamna ca este apa! Cafeaua, ceaiul, berea, bauturile carbogazoase, etc., toate contin agenti de deshidratare, astfel incat mai degraba putem pierde mai multa apa in loc sa refacem cantitatea necesara. Asadar, consumati doar apa!

Niciodata nu este prea tarziu pentru a bea apa
Niciodata nu putem bea prea multa apa (insa cu orice altceva sa nu faceti la fel), caci apa ajuta sistemul nostru sa se curete singur de toxine si sa se simta mai bine. Atentie, inceputul unui nou obicei, acela de a consuma apa in mod corespunzator nu va avea rezultate peste noapte. Problemele din organism au avut nevoie de timp indelungat pentru a se dezvolta, deci deasemenea, avem nevoie de timp pentru a fi vindecate.

Reiki si apa
Bineinteles, putem folosi Reiki pentru a imbunatati puterea vindecatoare a apei pe care o bem. Tineti mainile imprejurul paharului cu apa pe care urmeaza sa o beti si lasati Reiki sa curga. Daca aveti gradul 2 in Reiki puteti folosi simbolurile pentru o si mai mare imbunatatire a procesului. Mentineti-va intentia pe faptul ca doriti ca apa sa fie pura si sanatoasa cat se poate de mult in momentul respectiv.

Si inca ceva: Nu sunteti bolnavi – corpul dvs. este insetat!

sursa: traducere Reiki.nu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu