Tratamente Reiki


TRATAMENTE REIKI - TERAPIE COMPLEMENTARA

Lumina Universului actioneaza binefacator pentru oricare dintre noi, Reiki fiind o metoda traditionala prin care putem ajunge la Ea. Este binecunoscut dictonul "Veniti de luati Lumina". Primiti-o in sufletul vostru si bucurati-va de ceea ce simtiti...




marți, 15 februarie 2011

Simbolul Puterii – Choku Rei

Intelesul la modul general al simbolului Choku Rei este: “foloseste puterea universului aici”.

Simbolul Puterii poate fi folosit pentru a amplifica puterea Reiki. Deasemenea, el mai poate fi folosit pentru protectie. El este vazut ca un comutator a carui utilitate este de a creste instantaneu abilitatea de a canaliza energia Reiki.

Desenand sau vizualizand acest simbol in fata noastra vom avea acces instant la mult mai multe energii vindecatoare. Totodata, Choku Rei da si celorlalte simboluri mai multa putere atunci cand sunt folosite impreuna.

Simbolul poate fi utilizat oricand in timpul tratamentului, insa este in mod special mai eficace atunci cand este folosit la inceputul unei sesiuni pentru a amplifica energia Reiki sau la sfarsitul unei sesiuni pentru a inchide si sigila energiile Reiki.

Simbolul Puterii in Reiki este, asa cum am mai mentionat, in special un comutator, insa ii pot fi atribuite si alte intrebuintari. Nu uitati, intentia este intotdeauna cea care guverneaza tot ceea ce se intampla. Daca doriti sa adaugati noi “functiuni” simbolului Puterii, atunci manifestati-va o stare si intentie clare a ceea ce se urmareste folosind simbolul, iar acesta se va activa in consecinta.

Intrebuintari ale simbolului Puterii:

- Amplifica puterea abilitatilor de vindecare; folositi-l ca un comutator. (Desenati-l sau vizualizati-l in fata dvs., sau desenati-l in palma daca doriti).
- Poate fi folosit la concentrarea energiilor Reiki (ca un fel de lupa) pe o anume zona a corpului. (Desenati simbolul direct pe zona ce urmeaza a fi tratata).
- Amplifica puterea celorlalte simboluri. (Desenati-l inainte de a desena alte simboluri).
- Practicantul Reiki poate folosi simbolul pentru a inchide spatiul din jurul receptorului si a opri pierderea energiilor trimise catre receptor. (Desenati-l deasupra corpului cu intentia de a sigila procesul de vindecare).
- Simbolul Puterii poate fi folosit pentru o curatirea spirituala a unei camere de energiile negative, pentru a o lasa plina de lumina si a o face un loc binecuvantat. (Desenati sau vizualizati simbolurile pe toti peretii, pe tavan si pe podea cu intentia de a energiza incaperea).
- Pot fi curatate de energii negative cristalele si alte obiecte. (Desenati simbolul Puterii deasupra sau pe cristal/obiect cu intentia de curatire si restabilire a starii lui initiale. Tineti obiectul in mana si transmiteti-i Reiki sau transmiteti-i Reiki de la distanta daca este prea mare pentru a fi luat in mana).
- Va puteti proteja de energiile negative (venite din partea oamenilor pe care-i tratati sau a oamenilor pe care-i intalniti). (Desenati sau vizualizati simbolul Puterii Reiki in fata dvs. cu intentia de a fi protejat in totalitate). Puteti citi mai multe detalii despre aceasta in cadrul “Scutului Aurei”.
- Protejati-va pe dvs., copiii sau sotia, casa sau alte lucruri. (Desenati Choku Rei direct pe persoana sau obiectul pe care doriti sa-l protejati cu intentia de a le proteja). Din moment ce Reiki lucreaza pe diferite nivele ale existentei, aceasta va oferi protectie pe toate aceste nivele.

Acestea sunt doar cateva intrebuintari. Va puteti folosi propria intuitie si imaginatie pentru a descoperi alte utilizari ale simbolului Puterii in Reiki – Choku Rei. Nu exista limite cu ceea ce doriti sa faceti. Puterea sta numai in mintea dvs., prin urmare dati frau liber intuitiei sa va ghideze in folosirea simbolurilor.

Informatii suplimentare
Dintr-un anumit motiv, multi Maestri Reiki vor neglija sa acorde o corecta informare propriilor studenti Reiki de nivel 1, astfel incat acestia sa inceapa sa foloseasca simbolul Puterii. Simbolul este “dat” studentului in timpul initierii Reiki de nivel 1, asadar de ce sa nu se arate modul de utilizare al lui?

In mod traditional, Choku Rei este desenat in sensul invers acelor de ceasornic (de la stanga la dreapta). Totusi, desenarea acestuia in sensul acelor de ceasornic pare a functiona mai bine, si deasemenea pare mai logic. Insa nu este nici o regula cum ar trebui desenat in mod special, intentia este aceea care decide functionarea, asadar procedati cum vi se potriveste cel mai bine.

Linia orizontala reprezinta sursa Reiki. Linia verticala simbolizeaza suvoiul de energie, iar spirala ce atinge mijlocul acestei linii de sapte ori reprezinta cele sapte chakre.

sursa: traducere Reiki.nu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu