Tratamente Reiki


TRATAMENTE REIKI - TERAPIE COMPLEMENTARA

Lumina Universului actioneaza binefacator pentru oricare dintre noi, Reiki fiind o metoda traditionala prin care putem ajunge la Ea. Este binecunoscut dictonul "Veniti de luati Lumina". Primiti-o in sufletul vostru si bucurati-va de ceea ce simtiti...
miercuri, 2 martie 2011

Simbolul Mental/Emotional – Sei He Ki

Sei He ki se traduce prin: “Dumnezeu si omul sunt unul”.

Simbolul Mental/Emotional reuneste “mintea si trupul”. Astfel, el ajuta oamenii sa-si puna in evidenta si sa-si inlature cauzele problemelor mental/emotionale.

Foarte multi oameni (chiar si doctori) incep sa realizeze faptul ca multe din boli sunt datorate dezechilibrelor mentale sau emotionale despre care chiar nici nu aveau cunostinta.. Simbolul actioneaza asupra focalizarii si armonizarii subconstientului cu partea fizica.

Acest simbol poate fi folosit pentru a ajuta la vindecarea mentala si emotionala. El aduce echilibru intre partea stanga si cea dreapta a creierului, dand pace si armonie. Desemenea, este foarte eficient in problemele relationale. Simbolul Sei He Ki mai poate fi folosit si pentru diverse probleme cum ar fi nervozitate, teama, depresie, furie, tristete etc.

Utilizari ale simbolului:

- Simbolul poate fi folosit pentru a ajuta la vindecarea abuzului de droguri, alcool, fumat, etc.
- Sei He Ki poate fi folosit si pentru a scadea in greutate.
- Simbolul poate fi folosit pentru a gasi lucruri pe care ati uitat unde le-ati pus. (Desenati simbolul in fata dvs. si cereti ajutorul pentru gasirea lucrului x. Asteptati gasirea acelui obiect. Raspunsul nu va intarzia sa apara.)
- Sei He Ki poate fi folosit pentru a imbunatati memoria atunci cand cititi sau studiati. (Desenati simbolul pe fiecare pagina in timp ce o cititi cu intentia de memora partile importante.)
- Adaugati simbolul atunci cand efectuati vindecarea (normala sau la distanta) intrucat acesta ajuta in procesul de vindecare. Multe din problemele fizice au radacini mental/emotionale.

Informatii suplimentare
Simbolul Mental/Emotional, Sei He Ki, are ceva comun cu Yin si Yang, precum si cu echilibrarea celor doua laturi ale creierului.

Partea stanga a simbolului reprezinta Yang-ul si partea stanga a creierului nostru (logica, structura si gandirea liniara etc.). Partea dreapta a simbolului reprezinta Yin-ul si partea dreapta a creierului nostru (fantezia, simtamintele, intuitia etc.). Atunci cand sunteti in fata unei alte persoane si desenati simbolul, de exemplu, partea Yang a simbolului ajunge in partea dreapta a creierului acestuia, iar partea Yin a simbolului ajunge in partea lui stanga ajutand la echilibrarea celor doua parti.

sursa: traducere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu