Tratamente Reiki


TRATAMENTE REIKI - TERAPIE COMPLEMENTARA

Lumina Universului actioneaza binefacator pentru oricare dintre noi, Reiki fiind o metoda traditionala prin care putem ajunge la Ea. Este binecunoscut dictonul "Veniti de luati Lumina". Primiti-o in sufletul vostru si bucurati-va de ceea ce simtiti...
vineri, 29 iulie 2011

Ceasul biologic (Roata biologica)

Ceasul biologic provine din medicina traditionala chineza. Dupa cum stim, exista anumite cicluri biologice naturale, ca de exemplu: anul, luna si ziua. Toate activitatile ce au loc in natura se modifica in concordanta cu un anumit model. Roata biologica se bazeaza pe faptul ca organele noastre interne, fiecare dintre ele, au un anumit timp din zi cand sunt cel mai active. Aceasta cunoastere poate fi folosita pentru a diagnostica si ajuta in tratarea afectiunilor.

Activitatea organelor va indica tratamentul corect
Fiecare din cele 12 mai importante organe din corpul nostru au o perioada de doua ore in timpul zilei in care sunt cel mai active. Daca energia din organele noastre este in dezechilibru, simptomele vor fi mai accentuate in aceasta perioada de doua ore. Va rog sa constatati ca simptomele pot apare deasemenea si in tesutul organismului, in organele senzoriale, meridiane sau muschi, a caror functiune este conectata la organul respectiv. Multi pacienti vor fi in masura sa va informeze cu acuratete despre timpul din zi in care problemele lor sunt mai accentuate. Aceasta informare, dimpreuna cu Ceasul biologic va pot ajuta sa oferiti un tratament corect si sa rezolvati problema.

Organele aflate in opozitie ca perioade de timp, se afecteaza reciproc
In conformitate cu medicina chineza, organele ce se gasesc la 12 ore unele de altele se influenteaza reciproc. Astfel, puteti fi informat ca pacientul se simte rau de doua ori pe zi. Explicatia este ca atunci cand doua organe diferite (alaturi de tesutul lor corespondent, de organele senzoriale, meridiane, muschi, etc.) sunt bolnave in acelasi timp, aceasta se intampla datorita faptului ca un organ are prea multa energie, in vreme ce celalalt este in deficit energetic. (Nu ne costa nimic daca tratam organul cu deficienta energetica luand de la organul cu surplus de energie, creand din nou echilibrul.)
Ca regula de tinut minte este:
Prea multa energie: boala sau problema se manifesta si creste in intensitate atunci cand ambele organe se afla in momentul de repaus al corpului sau in momentul de activitate fizica.
Deficienta de energie: boala sau problema apare sau creste in intensitate numai in momentul de activitate fizica.

Cum sa folosim Ceasul biologic
Folosirea acestuia e foarte simpla. Aflati la ce ora din zi problema se manifesta cel mai sever si, apoi tratati organele corespondente cu Reiki. Iata cum trebuie citit ceasul: casutele exterioare va pot oferi cateva posibile simptome. Primul inel al ceasului contine organele si perioada de doua ore. Urmatorul inel va ofera numele meridianelor corespondente. Cercurile negre va dau elementul din cele 5 principii ale elementelor chinezesti (nu le voi descrie aici). Inelul interior contine punctul important din acupunctura pentru meridianul corespondent si perioada de timp aferenta. Puteti efectua tratarea organului cu Reiki direct sau prin acest punct avand rezultate foarte bune.


Puteti alege fie sa acoperiti cu mainile dvs. zona specifica (aceasta acoperind in mod real mai mult decat un punct de acupunctura), fie sa imbracati cu Reiki doar punctul dorit. Ambele metode dau rezultate foarte bune.

Nu uitati, nu puneti niciodata un diagnostic unui client si apoi sa-l trimiteti cu acesta la un doctor. Folositi Ceasul biologic ca un ghid in ajutorul clientului pentru a-l face bine!

sursa: traducere Reiki.nu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu