Tratamente Reiki


TRATAMENTE REIKI - TERAPIE COMPLEMENTARA

Lumina Universului actioneaza binefacator pentru oricare dintre noi, Reiki fiind o metoda traditionala prin care putem ajunge la Ea. Este binecunoscut dictonul "Veniti de luati Lumina". Primiti-o in sufletul vostru si bucurati-va de ceea ce simtiti...
luni, 28 martie 2011

Simbolul Reiki de Vindecare la Distanta – Hon Sha Ze Sho Nen

Simbolul acesta are un inteles general de: “Fara trecut, fara prezent, fara viitor” sau se mai poate traduce ca: “Dumnezeul din mine intra in legatura cu Dumnezeul din tine”.

Simbolul de distanta poate, asa cum si numele arata, permite transmiterea energiilor la distanta. Timpul si distanta nu mai reprezinta o problema atunci cand folosim acest simbol Reiki. Multi terapeuti considera simbolul Hon Sha Ze Sho Nen foarte folositor si puternic. Utilizarea simbolului permite accesul la “Inregistrarile Akashe”, inregistrarile vietii fiecarui suflet permitand astfel folosirea in vindecarea karmica. Traumele si alte experiente din aceasta viata, din viata anterioara sau celelalte vieti paralele care afecteaza si oglindesc comportamentul oamenilor pot fi scoase la lumina si eliberate.

Chiar si la distanta vindecarea este posibila! Nu trebuie sa ne concentram pe vindecarea unei probleme anume, ca de pilda o durere de cap. Pur si simplu, energiile Reiki trebuiesc trimise fara limite caci ele vor actiona exact in locul in care este nevoie. Atunci cand are loc vindecarea la distanta energiile lucreaza asupra corpului subtil al pacientului, asupra Chakrelor si Aurei, si desigur, si asupra corpului fizic (de exemplu, poate dura o vreme pana cand energiile patrund in interiorul corpului si usureaza durerea).

Persoana care primeste Reiki va simti pur si simplu aceasta intamplandu-se. Daca este o persoana deschisa, deobicei va povesti efectele atunci cand tratamentul s-a incheiat.

Vindecarea la distanta nu dureaza la fel de mult ca tratamentul cu mainile aplicate direct pe pacient. Este nevoie doar de cateva minute pentru a efectua o vindecare la distanta. Chiar se poate seta repetarea automata a vindecarii la distanta catre o persoana anume. Daca se doreste aceasta, se recomanda acordarea unui anumit timp a repetitiei (caci daca nu s-ar face acest lucru, vindecarea ar continua la nesfarsit) si, deasemenea, reinnoirea si cresterea puterii in vederea vindecarii la distanta, in fiecare zi. Tineti minte, intentia dvs. face ca totul sa fie posibil!

Alte intrebuintari:

- Vindecati prin Reiki persoane aflate la distanta.
- Revarsati Reiki peste toti oamenii dintr-o incapere.
- Trimteti energie Reiki in viitor pentru a ajuta la indeplinirea unei anumite sarcini sau drept suport.
- Trimiteti Reiki in trecut pentru a-l imbunatati, a-l intelege si a elibera traume.
Alte informatii:

A descrie efectiv cum se face vindecarea la distanta, nu este relevant. Daca vom pune 10 Maestri Reiki intr-o incapere, probabil ca fiecare va face vindecarea la distanta in propriul sau fel. Vindecarea in acest caz consta in principal in procesul de vizualizare, de exemplu imaginarea sau “vederea” persoanei careia dorim sa-i trimitem Reiki si sa vindecam. Pentru aceasta poate fi folosita o fotografie in cazul in care avem una, iar in cazul in care nu avem, nu este nici o problema, pur si simplu sa trimitem. Uneori trimit energie unor persoane pe care nu le cunosc (cum ar fi un simplu nume primit intr-un email), avand doar numele si orasul in care locuiesc. Nici o problema, conteaza doar intentia de a trimite Reiki chiar si unei persoane necunoscute, iar aceasta functioneaza. Sfatul meu este, sa lasam deoparte toate indoielile, sa formulam o intentie clara, sa folosim simbolurile Reiki si sa trimitem lumina!

Forma simbolurilor pentru vindecarea la distanta este complexa si probabil ca de aceea este simbolul cu cele mai multe variatii. Este de fapt un Kanji japonez si reprezinta corpul uman cu Chakrele si cele 5 Elemente.

sursa: traducere Reiki.nu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu