Tratamente Reiki


TRATAMENTE REIKI - TERAPIE COMPLEMENTARA

Lumina Universului actioneaza binefacator pentru oricare dintre noi, Reiki fiind o metoda traditionala prin care putem ajunge la Ea. Este binecunoscut dictonul "Veniti de luati Lumina". Primiti-o in sufletul vostru si bucurati-va de ceea ce simtiti...




vineri, 8 aprilie 2011

Alte Metode de Vindecare

Atunci cand se lucreaza cu Reiki, o metoda se distinge cu precadere din multitudinea de alte forme de vindecare. Personal, am citit si efectuat cursuri in diverse modalitati de vindecare, insa una dintre ele tinde sa se potriveasca cel mai bine in munca pe care o fac. Aici vor fi aduse cateva infromatii despre diferite tehnici ce sunt interesante si care se potrivesc in lucrul cu Reiki.

Puterea vindecatoare a apei
Corpul dvs. tanjeste dupa apa, dati-i cata are nevoie si multe probleme vor fi rezolvate. Beti Apa!

Respiratia corecta este baza unei vieti sanatoase
Un mare numar de oameni din populatia adulta nu respira in mod corect. Pentru a face aceasta includeti exercitii de Reiki sau Qi Gong pentru respiratia abdominala. Exersati!

Meditatia – cum sa ne readucem mintea la ea acasa
Aceasta este una din cele mai puternice si eficace meditatii din Reiki, prin care ne readucem realxarea, calmarea mentala, claritate, marirea abilitatii de vizualizare, de clarviziune, cresterea puterii de vindecare si o mai mare deschidere a constiintei personale. Incercati!

Protectia cu ajutorul unui scut al Aurei
V-ati simtit vreodata inconfortabil alaturi de anumite persoane? Cititi ce anume se poate intampla si cum va puteti proteja.

Cum se poate folosi o Mudra pentru a directiona energia in corpul dvs.
Mudra este denumirea sanscrita a pozitionarii degetelor in diferite moduri pentru a forta energia sa sa se duca intr-o anumita zona a corpului dvs.

Ceasul Biologia al Organelor Interne
Folositi Ceasul Biologic al Organelor Interne pentru a va ghida in ajutorarea unui client. Pe scurt, fiecare organ din corpul nostru are o anumita periaoda in timpul zilei in care este cel mai activ. Ajutati-va de aceasta pentru a descoperi zona cu probleme. Folositi-l!

Toate acestea vor fi reluate in cele ce urmeaza.

sursa: traducere Reiki.nu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu