Tratamente Reiki


TRATAMENTE REIKI - TERAPIE COMPLEMENTARA

Lumina Universului actioneaza binefacator pentru oricare dintre noi, Reiki fiind o metoda traditionala prin care putem ajunge la Ea. Este binecunoscut dictonul "Veniti de luati Lumina". Primiti-o in sufletul vostru si bucurati-va de ceea ce simtiti...




luni, 20 decembrie 2010

Scutul Energetic al Aurei

Sunt sigur ca ati experimentat un sentiment neplacut aparut din senin atunci cand v-ati intalnit cu cineva sau ati avut un sentiment de disconfort in mijlocul unei mase de oameni. Cei mai multi dintre noi au experimentat, deasemenea, neplacerea provocata de tipete sau abuzuri asupra noastra. Am sa va impartasesc acum, o metoda simpla de folosire a Reiki pentru a va proteja de acest tip de energii negative.

Intalnirea dintre 2 aure – este buna sau rea?
Dupa cum stim aura energetica ne inconjoara corpul fizic. In mod normal, aura se extinde inafara corpului fizic cu cativa decimetri, insa la un practicant Reiki aura se poate extinde si pana la cativa metri. In general, putem spune ca atunci cand interactionam cu alti oameni, voluntar sau involuntar, aura noastra se va intrepatrunde cu aura celorlalti oameni. Cele mai multe intalniri dintre aure sunt putin sesizabile, astfel incat nu vom observa aceasta intrepatrundere, la fel cum nici nu simtim ceva anume. Aceste intalniri nu sunt vatamatoare ci, dimpotriva, uneori pot fi chiar benefice. De fapt, intrepatrunderea aurelor oamenilor care sunt indragostiti sau nutresc sentimente puternice unii fata de altii sunt foarte benefice. Problema apare in momentul in care intalniti persoane cu care nu sunteti compatibil, ori persoane deficitare din punct de vedere energetic, ori va aflati in multime sau sunteti atras intr-o mica cearta, etc.

De ce sa avem un scut energetic al aurei?
Permiteti-mi sa va dau cateva exemple:

- intalniti o persoana pe care o detestati instantaneu: aceasta persoana poate fi ceea ce eu numesc o persoana deficitara din punct de vedere energetic, de ex., care incearca sa preia din propria dvs. energie imediat cum cele 2 aure se intalnesc (in mod normal, acest tip de persoane nu au habar de ceea ce se intampla).
- sunteti in mijlocul unei multimi sau cand folositi transportul in comun ori ceva similar, de ex., aura dvs. este afectata de toate celalalte aure ale celorlalti oameni. Uneori acest lucru nu are nimic neobisnuit, insa alteori da.
- sunteti atras intr-o cearta si deja simtiti cum cuvintele celorlalti va dor si va fac sa nu va simtiti in largul dvs. Acea persoana indreapta cu tarie spre dvs. energiile negative, astfel incat va va afecta aura.

Haideti sa ne oprim la aceste exemple, sunt convins insa ca va puteti gandi la mult mai multe. Daca ne dam seama ca exista o astfel de problema si ca aura noastra poate fi afectata, este destul de usor sa ne protejam.

Folositi Reiki pentru a crea un scut energetic al aurei si pentru a va proteja!
Ce este un scut energetic al aurei? Cea mai buna analogie ce poate fi facuta este amintindu-va despre Star Trek sau orice poveste SF, si anume ce tip de protectie au cele mai multe nave spatiale din aceste scrieri sau filme? Campuri de forta energetica! Aura dvs. este alcatuita din energie pura, iar trucul este de a transforma aura dvs. intr-un “camp de forta energetica” care sa opreasca patrunderea oricarei energii negative sau chiar scurgerea inafara a propriei dvs. energii. Ca in toate sistemele Reiki, ceea ce conteaza este intentia dvs. Daca vreti ca aura dvs. sa opreasca patrunderea energiilor negative, o va face.

Activati scutul! – Creati-va propriul scut energetic al aurei!

Iata ce trebuie sa faceti:
Cand simtiti ca trebuie sa va protejati, nu trebuie decat sa vizualizati cum marginea exterioara a aurei dvs. se intareste, devenind un camp de forta energetica ce va acopera din cap pana-n picioare. Nimic nu mai poate intra, nimic nu mai poate iesi. Va sugerez sa va decideti mental asupra unui cuvant anume sau asupra unei comenzi care sa actioneze instantaneu intentia dvs. de a va activa scutul energetic. Mi-as permite sa va sugerez de ex., “Scut activat!”. Pentru mine personal, este numele unuia dintre simbolurile folosite in Reiki, pe care ori il desenez ori il vizualizez. In scutul energetic al aurei mele am inclus atat orice tip de energie negativa ce ar putea sa fie directionata inspre mine, cat si intentia de a trimite energie pozitiva celeilalte persoane. Acest lucru poate da nastere imediata la conflicte cel mai usor. Experimentati si veti vedea ce va este cel mai la indemana sa folositi.

Cateva cuvinte de atentionare
Cred ca acum intelegeti ca scutul energetic al aurei dvs. va va proteja numai impotriva energiilor negative, nicidecum si impotriva atacurilor fizice. Va sugerez sa folositi aceasta cu moderatie din doua motive: in primul rand, pentru ca daca trebuia sa fim unii langa altii protejati de scuturi energetice, evolutia ne-ar fi inzestrat si cu aceasta capacitate de protectie, iar in al doilea rand, pentru ca anumiti oameni care sunt mai senzitivi in privinta aurei celorlalti, ar putea sa simta sau sa vada scutul dvs. energetic si, astfel, sa-si faca o impresie gresita despre dvs. ca persoana.

Scutul energetic al aurei poate fi benefic uneori, asadar folositi-l cu intelepciune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu