Tratamente Reiki


TRATAMENTE REIKI - TERAPIE COMPLEMENTARA

Lumina Universului actioneaza binefacator pentru oricare dintre noi, Reiki fiind o metoda traditionala prin care putem ajunge la Ea. Este binecunoscut dictonul "Veniti de luati Lumina". Primiti-o in sufletul vostru si bucurati-va de ceea ce simtiti...




miercuri, 29 decembrie 2010

Tratament Reiki pentru minte, trup si suflet

In aceasta parte vom atinge cateva puncte despre pozitiile mainilor in tratamentul Reiki, in general, si cum sa folosim aceste pozitii pentru diverse boli. Totodata, veti gasi informatii despre cele 3 elemente care sunt afectate de vindecarea prin Reiki: Chakrele principale, Aura si Meridianele.

Seturi de pozitii ale mainilor predeterminate sau pozitii intuitive?
In mod traditional, multi terapeuti Reiki ofera un tratament complet acoperind toate pozitiile mainilor. Aceasta metoda ofera un efect de vindecare foarte bun si este recomandat chiar in cazul in care suntem in dubiu in privinta cauzei problemei de tratat. Din moment ce energia Reiki este data de spiritualitate, in final ea va ajunge acolo unde este nevoie. Multi terapeuti au descoperit ca, datorita faptului ca sunt ghidati de propria intuitie, ajung sa aiba rezultate chiar mai bune. Personal, intotdeauna am avut convingerea ca aceasta este modalitatea. Combinand cunostinte din diverse sisteme medicale a fost dezvoltat un ghid simplu dupa care pozitiile Reiki pot fi folosite pentru a obtine cele mai bune efecte impotriva diferitelor boli.

sursa: traducere Reiki.nu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu