Tratamente Reiki


TRATAMENTE REIKI - TERAPIE COMPLEMENTARA

Lumina Universului actioneaza binefacator pentru oricare dintre noi, Reiki fiind o metoda traditionala prin care putem ajunge la Ea. Este binecunoscut dictonul "Veniti de luati Lumina". Primiti-o in sufletul vostru si bucurati-va de ceea ce simtiti...




luni, 17 ianuarie 2011

Reiki – Medicina preventiva si curativa

Filozofia medicala estica a evidentiat intotdeauna capacitatea mentinerii unei bune stari a sanatatii fata de tratarea diverselor afectiuni. Reiki este si ea o medicina preventiva prin excelenta. Putem spune ca este chiar mai mult de atat: atunci cand practicati Reiki pe dvs. sau pe alte persoane, experimentati atat caracterul preventiv, cat si functiunile sale curative in acelasi timp. Daca aveti o afectiune, Reiki o va vindeca, daca nu, Reiki va imbunatati starea dvs. de sanatate si longevitatea. Aceasta calitate cumulata de prevenire si curativa, face din Reiki un sistem unic de vindecare.

Este natural sa fim sanatosi
Boala apare doar atunci cand anumite parti ale corpului nostru nu reusesc sa functioneze natural. Cauzele pot fi de natura bacteriologica, datorita virusilor, tozinelor organice sau psihosomatice.
- Bacteriile si virusii sunt prezente permanent in organismul nostru, insa sunt tinute sub control (cateodata chiar sunt exploatate in folosul nostru) atat timp cat corpurile noastre functioneaza natural.
- Toxinele napadesc incontinuu organele noastre, insa atata vreme cat noi functionam natural, aceste toxine sunt neutralizate prin reactiile chimice produse in corpul nostru.
- Mintea ne este supusa stresului in permanenta, insa deasemenea, cat timp natura isi urmeaza propria cale, suntem complet refacuti dupa ce dormim sau ne odihnim.

Conceptul estic asupra sanatatii este mult mai larg raspandit decat in vest. A fi sanatos nu inseamna a nu avea nicio boala. O persoana nu poate fi numita sanatoasa daca este adesea nelinistita, iritata sau uita lucruri mereu, ori nu se poate concentra sau doarme agitata si nu are nicio pofta de munca sau de joaca.

Cum este promovata sanatatea prin Reiki
In primul rand, ne fereste de imbolnaviri; la fel cum previne si vindeca boala. Apoi, ne ajuta sa crestem emotional, mental si spiritual, oferindu-ne minunate beneficii din punct de vedere al sanatatii in sensul larg al cuvantului. Calitatile curative si de prevenire ale Reiki pot fi reduse la doua simple principii: curatirea meridianelor si echilibrarea chakrelor in vederea obtinerii unui torent armonios de energie.

Cum poate Reiki sa previna sau sa vindece boli contagioase?
Atunci cand microorganismele ce pot duce la imbolnavire isi manifesta atacul in anumite parti ale corpului, rezerva de energie este canalizata spre a anihila aceste atacuri. Insa, atunci cand meridianele sunt blocate, curgerea rezervei de energie este impiedicata si astfel boala se manifesta. Atunci cand folosim Reiki curatam meridianele, armonizam nivelurile de energie si promovam o usoara curgere a rezervei de energie inspre zonele atacate restabilind astfel echilibrul. Practicand Reiki ne crestem propriile rezerve energetice, prevenind asadar viitoare posibile imbolnaviri.

sursa: traducere Reiki.nu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu