Tratamente Reiki


TRATAMENTE REIKI - TERAPIE COMPLEMENTARA

Lumina Universului actioneaza binefacator pentru oricare dintre noi, Reiki fiind o metoda traditionala prin care putem ajunge la Ea. Este binecunoscut dictonul "Veniti de luati Lumina". Primiti-o in sufletul vostru si bucurati-va de ceea ce simtiti...




marți, 1 februarie 2011

Pozitiile Mainilor in Tratamentul prin Reiki

Eficacitatea si usurinta folosirii sistemului Reiki se bazeaza pe pozitionarea mainilor. Pozitiile mainilor in sistemul Reiki folosite in Vest, provin probabil de la D-na Takata. In concordanta cu ceea ce au descoperit, se pare ca Mikao Usui si Dr. Hayashi au lucrat in principal asupra capului si direct pe zona cu probleme.

Pozitiile mainilor in sistemul Reiki traditional acopera toate chakrele majore importante, precum si cateva dintre punctele folosite in acupunctura.
In mod traditional, se obisnuieste efectuarea unui tratament complet care dureaza mai mult de o ora, dar care confera o echilibrare mai buna. Personal, am observat ca se poate obtine un efect mult mai bun ascultandu-mi intuitia si folosind anumite puncte pe corp atunci cand tratez o indispozitie.

Nu este necesara inlaturarea hainelor de pe corp. Terapeutul Reiki va pozitiona mainile in timpul sesiunii de tratament, ori pe toate pozitiile, ori doar pe unele. Deobicei, acest lucru este foarte relaxant pentru ambele persoane, terapeut si pacient.

sursa: traducere Reiki.nu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu