Tratamente Reiki


TRATAMENTE REIKI - TERAPIE COMPLEMENTARA

Lumina Universului actioneaza binefacator pentru oricare dintre noi, Reiki fiind o metoda traditionala prin care putem ajunge la Ea. Este binecunoscut dictonul "Veniti de luati Lumina". Primiti-o in sufletul vostru si bucurati-va de ceea ce simtiti...




vineri, 7 iunie 2013

Enkaku Chiryo Ho - Tratamentul la distanta sau Vindecarea la distanta

Există diferite metode ale Enkaku Chiryo Ho.
Ceea ce vă prezentăm este metoda originală predată de Sensei Takata:
 
Ceea ce în zilele noastre se numește tratament sau vindecare la distanță, sensei Takata numea drept “vindecare în lipsă”. (Mai folosea de asemenea termenul de vindecare locală pentru lucrul cu mâinile).
Sensei Takata preda vindecarea în lipsă, spunând că dacă nu se cunoaște persoana ce va fi tratată este nevoie de o fotografie cu imaginea clară a feței acesteia, astfel încât să poată fi vizualizată atunci când închidem ochii. (Atunci când se efectuează tratamentul nu se folosește fotografia, ci este necesară doar pentru a vedea cum arată pentru a putea să o vizualizați clar).
Închideți ochii. Pronunțați-i numele de 3 ori în timp ce vă concentrați pe imaginea persoanei (în gând). Desenați HSZSN în frunte urmat de CKR. “Apoi totul este pregătit pentru a începe tratamentul”.
Metoda lui Sensei Takata este foarte aproape de linia “observă, pronunță, fă-o”.
Ar trebui să vizualizați acordarea unui tratament complet și să-l faceți în aer. Faceți pozițiile pentru cap, apoi cele din fața corpului (cu un mare CKR pe suprafața torsului), apoi cele pentru spate (cu un mare CKR începând de la umărul stâng și coborând de-a lungul spatelui), transmițând un scurt comentariu pacientului cu ceea ce faceți, de exemplu: “Am început tratamentul la capul dvs. Vă tratez ochii, sinusurile etc. Acum vă tratez partea din față a corpului: pieptul etc. Acum lucrez asupra spatelui tratând zona lombară etc. Acum vă periez spatele. (La sfârșitul tratamentului trebuie să periez spatele pentru a ajuta la circulație). Acum am terminat.”
Atunci când faceți un tratament de vindecare în lipsă, tratamentul este trimis numai acelei persoane: terapeutul nu primește tratament.
La vindecarea în lipsă, tratamentul trebuie să dureze doar 30 de minute întrucât este un tratament concentrat. Închideți telefonul. Faceți tot posibilul pentru a vă asigura că nu veți fi deranjați. Nu trebuie să vi se împrăștie puterea de concentrare.
Dacă oferiți zilnic tratament de vindecare în lipsă, în cea de-a treia sau a patra zi puteți reduce durata la 20 de minute, este suficient.
Tratați numai câte o persoană odată. Și un maxim de 3 persoane succesiv (de exemplu, pentru fiecare câte o sesiune).
Sensei Takata a spus că preferă să facă vindecarea în lipsă dimineața devreme - 5.30 - 6.00 am, pentru că energia este mai înaltă.
Ea vorbea despre efectuarea tratamentului de vindecare în lipsă și trimiterea de gânduri benefice. (Niciodată nu vorbea despre trimiterea energiei Reiki).

sursa: traducere din www.aetw.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu